De bedste fiverr jobs 2

Fiverr.com er et website, hvor en masse personer sælger deres ydelser for bare 5 USD. Mange gange kan man lave tilvalg til basisydelsen og dermed betale mere end de 5 USD.

Jeg har brugt fiverr flere gange og jeg synes, at det er sjovt og spændende, at se hvad folk finder på for de små 30 kr., som 5 USD svarer til. Man får ofte hvad man betaler for, og derfor er det mange gange småt med brugbarheden af de forskellige jobs. Dog er jeg også stødt på mange brugbare jobs.

Jeg bl.a. brugt fiverr til korte og ganske brugbare tekster til nogle websites. Jeg har også fået lavet små stykker grafik, som har været ganske gode. Jeg har dog også oplevet det modsatte. Dvs. grafik opgaver af meget ringe kvalitet og generelt jobs hvor resultatet har været tæt på værdiløst. Derfor vil jeg meget gerne høre fra dig omkring dine erfaringer med fiverr? Hvilke jobs har du fået lavet med succes og hvilke jobs har været knap så gode?

Jeg vil selv starte med et job, som jeg lige har fået lavet. Det er en kort video til mit lånesite www.laanekassen.dk. Du kan se videoen her. Det er ikke et mesterværk, men for 30 kr, så synes jeg at det er et fremragende resultat. Hvad synes du?
Denne video hører i hvert fald i kategorien med de bedste fiverr jobs, som jeg har købt.

Lad mig høre om dine fiverr erfaringer? Hvilke jobs kan du anbefale, og hvilke jobs har du haft dårlige erfaringer med?

EDIT: Jeg fik en del kommentarer på dette indlæg, men ikke direkte på indlægget. I stedet kom kommentarerne på Google+ og specielt på Marketers.

Konklusioner fra kommentarerne:

Fiverr bliver brugt til engelsk korrektur inden udsendelse af nyhedsbreve. Fiverr bliver desuden i høj grad brugt til design af logoer, samt andet grafisk. Derudover var der erfaringer med programmering købt på fiverr, men resultaterne her var ikke gode. Kanishka bliver anbefalet til logo design, og dette job bliver anbefalet til fjernelse af baggrund fra billeder.

2 thoughts on “De bedste fiverr jobs

  1. Reply Kenneth feb 25,2015 11:32

    Hvem fik du lavet din video af?

Leave a Reply